Registrer CV

Rekrutteringsprosessen

Uniflex Bemanning - Lediga jobb

Rekruttering

En rekruttering kan se forskjellig ut avhengig av hva du trenger. Raske forespørsler krever ofte raske løsninger, mens et langsiktig behov krever ekstra nøye prosesser. Uansett hvem eller hva du trenger, sørger vi for at du får rett person på rett sted til rett tid. Som det moderne rekrutteringsselskapet vi er, jobber vi med like moderne metoder, og er nysgjerrige på det siste innen vår bransje. Les mer om hvordan vi jobber, og hvordan vi kan hjelpe deg.

Uniflex Bemanning - Logistik

Dine behov og fokus

Hver rekruttering starter med en behovsanalyse basert på dine krav og ønsker. Ingen arbeidsplasser er like, og ulike bransjer trenger vanligvis ulike typer ferdigheter, kunnskap og ansatte. Vi gjør alt for å lytte til det du trenger, samtidig som vi gjerne veileder deg til den løsningen som passer deg best.

Uniflex Bemanning - Logistik

Digital annonsering

Etter vår behovsanalyse utarbeider vi en kravprofil. Dette gjør vi for å kunne skrive en annonse som er så konkret og interessant som mulig. Annonsen publiseres deretter i våre digitale kanaler: på nettsiden vår, Facebook, LinkedIn, Instagram og på noen av de største arbeidssøker-sidene.

Uniflex Bemanning - Logistik

Kompetensen fremfor alt

Kompetanse som beriker, kompetanse som vokser, kompetanse som du trenger. Når vi skal rekruttere er det ikke noe som er viktigere. Mange av våre kunder har flere ganger fortalt oss at de selv ikke ville ha funnet og ansatt kompetansen som vi jobber så hardt for å oppnå – ferdigheter som har blitt en av deres viktigste, voksende ressurser! Vi jobber etter klare retningslinjer for å holde kompetanse og mangfold i fokus. Det er med oss igjennom hele prosessen – fra utvelgelse, annonsering, intervju og referansesjekk til den endelige avgjørelsen om hvem som passer best for stillingen. Menneskelig likestilling, fordomsfrihet og antidiskriminering tas opp i vår rekrutteringsopplæring så vel som i de daglige diskusjonene. Hvorfor? Hos Uniflex tror vi – vi vet – at en trygg arbeidsplass med like muligheter og rettigheter for alle, beriker verden og virksomheten på samme tid.

Uniflex Bemanning - Logistik

Slik sikrer du en bærekraftig rekrutteringsprosess!

Hver rekrutteringsprosess må følge bestemmelsene i diskrimineringsloven. Enten det gjelder din stillingsannonse eller et senere stadium i rekrutteringen, skal Uniflex ikke behandle noen søkere forskjellig basert på de syv diskrimineringsgrunnlagene:

 • Kjønn
 • Alder
 • Seksuell legning
 • Etnisitet
 • Transkjønnet identitet eller uttrykk
 • Religion eller livssyn
 • Funksjonshemming

Uniflex Bemanning - Logistik

Bærekraftig rekruttering – vi hjelper deg hele veien!

Det er mange deler å holde styr på i en rekruttering. Og vi vet at det ikke alltid er lett å finne den rette. Derfor jobber vi smart for alltid å sikre kompetansebasert rekruttering gjennom moderne og bærekraftige metoder. Ikke nøl med å kontakte oss uansett hvor du er i din spennende prosess! Vi hjelper deg fra begynnelsen, midten eller slutten - velkommen til Uniflex!

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre løsninger innom utleie, utlån og rekruttering? Eller ser du etter ny jobb? Ring oss direkte på telefon 22362221, eller fyll i skjemaet nedenfor og vi kontakter deg..

  Finn ditt nærmeste kontor

  Uniflex finnes i storbyene rundt i Norge, i tillegg til 37 kontorer i Sverige, og et kontor i Finland