Registrer CV

Åpenhetsloven

Uniflex Bemanning - Lediga jobb

Åpenthetsloven

Åpenhetsloven er en relativt ny lov som skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmennheten tilgang til informasjon. Loven pålegger blant annet virksomhetene en informasjonsplikt og en plikt til å gjennomføre aktsomhetsvurderinger som skal redegjøres for i en rapport som legges frem. Informasjonsplikten gjelder fra loven trådte i kraft 1. juli 2022.

Vårt arbeid med Åpenhetsloven

Du kan lese mer om arbeidet med aktsomhetsvurderinger i redegjørelsen ved å klikke her.

Vi bryr oss

Code of conduct

Våre ledestjerner er Passion & Execution = put your heart in it – and make it happen. Det er viktig at alle innenfor Uniflex lever opp til disse.

Arbetsmiljøpolicy

Vi følger den internasjonale arbeidsmiljøstandarden ISO 45001 og jobber proaktivt for å opprettholde et sunt, trygt og sikkert arbeidsmiljø på alle våre arbeidsplasser.

Miljøpolicy

Som det store selskapet vi er, tar vi ansvar for miljøet vårt og jobber hele tiden for å minimere forurensning og sløsing med ressurser. Vi følger den internasjonale miljøstandarden ISO 14001.

Kvalitet

Kundetilfredshet er vårt mål. Riktig pris, hastighet og fleksibilitet er vår strategi. Vi jobber hardt for å gi alle våre kunder merverdi i hver rekruttering og følger ISO 9001, en internasjonal kvalitetsstandard.

Ønsker du mer info om våre tjenester?

Vil du vite mer om våre løsninger innom utleie, utlån og rekruttering? Eller ser du etter ny jobb? Ring oss direkte på telefon 22362221, eller fyll i skjemaet nedenfor og vi kontakter deg.

    Finn ditt nærmeste kontor

    Uniflex finnes i storbyene rundt i Norge, i tillegg til 37 kontorer i Sverige, og et kontor i Finland