Registrer CV

Bemanning & Rekruttering

Uniflex Bemanning - Lediga jobb

Bemanning & Rekruttering

Vi kjenner vår og din bransje godt, etter mange år med oppdrag bak oss. Og enten du er ute etter rask bemanning eller rekruttering, sørger vi for å finne den rette personen for deg. Takket være vår spesialisering, erfaring og lokale nærhet er vi der raskt når du trenger personale: vi kaller det Uniflex-modellen. Les mer om våre ulike tilbud og løsninger nedenfor.

Uniflex Bemanning - Logistik

Utleie av personell

Sykdom, ferie eller et større prosjekt - noen ganger er det nødvendig med hjelp umiddelbart. Personalutleie dekker de hullene som holder bedriften gående som vanlig. Det være seg for kortere eller lengre tid. Vi hjelper deg umiddelbart og har en person på stedet til neste dag!

Uniflex Bemanning - Logistik

Bemanningspool

Trenger du kontinuerlig innleie av personell? Med en bemanningspool får du personale som er opplært av deg og står klare hver dag til å trå til der det trengs. Bemanningspoolen er perfekt for raske behandlingstider og korte oppdrag.

Uniflex Bemanning - Logistik

Bemanning av større prosjekter / In-house

Ved større bemanningsprosjekter gjennomgår vi dine behov i god tid før prosjektstart og kartlegger arbeidstrinn for å sikre bemanning. For store volumer anbefaler vi en egen løsning. Du får hjelp til koordinering av Uniflex sine tjenester, din produksjon og din HR-avdeling. Vi rekrutterer og introduserer nye ansatte samt coacher og følger opp Uniflex-medarbeidere.

Uniflex Bemanning - Logistik

Tester

Ønsker du å styrke rekrutteringsprosessen din og vite at du virkelig finner den rette personen? La oss hjelpe deg med supplerende rekrutteringstester. Eksempler på tester vi tilbyr er analyser av personlighetsprofiler, evnetester og stillingsprofiler.

Uniflex Bemanning - Logistik

Second opinion

Har du gjort rekrutteringsprosessen selv, men har problemer med å velge mellom to endelige kandidater? Vi hjelper deg med å ta avgjørelser etter dybdeintervjuer, referansetaking og tester på de endelige kandidatene.

Uniflex Bemanning - Logistik

Uniflex Digital Search – UDS

Fremtidens stillingsannonsering – allerede i dag. UDS er basert på ledende teknologi som gjør at stillingsannonsen finner kandidaten – i stedet for omvendt. Med Uniflex Digital Search når du både aktive og passive arbeidssøkere. Det øker sjansene dine for å finne den rette kandidaten betraktelig.

Uniflex Bemanning - Logistik

Rekruttering

Ser du etter en langsiktig løsning og nye medarbeidere for å bygge fremtiden til selskapet? Tradisjonell rekruttering handler om å finne den rette personen som passer deg og dine ansatte. Noen ganger er den der allerede etter en lengre bemanningsperiode. Og noen ganger må du starte fra bunnen av. Vi sørger uansett for å komme med flere forslag gjennom personlighetstester og analyser for å finne den best egnede kandidaten.

Vad är skillnaden på rekrytering och bemanning?

Uniflex har lediga heltidsjobb och extrajobb inom bemanning och rekrytering. För att söka våra lediga jobb och extrajobb registrera du ditt CV hos Uniflex eller söker det lediga jobbet direkt genom att bifoga ett fullständigt CV och personligt brev.

Kontakt oss

Vil du vite mer om våre løsninger innom utleie, utlån og rekruttering? Eller ser du etter ny jobb? Ring oss direkte på telefon 22362221, eller fyll i skjemaet nedenfor og vi kontakter deg.

    Finn ditt nærmeste kontor

    Uniflex finnes i storbyene rundt i Norge, i tillegg til 37 kontorer i Sverige, og et kontor i Finland