Registrer CV

Om oss

Uniflex Bemanning - Lediga jobb

Vi er Uniflex

Vi ønsker at det skal være enkelt for våre kunder og ansatte å jobbe med, for og hos oss. Derfor er våre verdier Passion & Execution = put your heart in it and – and make it happen

"Vi bidrar til våre kunders suksess gjennom engasjert og kvalifisert kompetanse."
Angelika Wichmann, CEO Uniflex Norge

Mer enn et bemanningsbyrå

Vi ville ikke vært noe uten våre kunder og medarbeidere. Derfor er forretningskonseptet vårt klart: det skal være enkelt å jobbe med oss ​​og hos oss ​​– det skal være enkelt å finne rett person til rett jobb. Og selvfølgelig til riktig pris!

Hos Uniflex er vi én stor familie og gjør alt for å pleie våre mange relasjoner med både konsulenter og kunder. Våre verdier er Passion & Execution som inspirerer oss til å være best på dagens bemanning og rekruttering, hver dag og i fremtiden.

Vi har allerede mange års erfaring som autorisert bemanningsselskap innenfor våre spesifikke nisjer. Og enten du trenger personell innen olje & gass, bygg eller energi – vi vet hva som skal til for å finne rett person. Når du mottar hjelp av oss, merker du raskt at Kompetanse med stor K er i fokus i alle oppdrag, store som små, fra første kontakt med oss ​​til jobben er ferdig.

I 2018 fusjonerte Uniflex og Poolia og tilhører nå samme konsern.

Velkommen til Uniflex-familien!

Vi bryr oss

Code of conduct

Våre ledestjerner er Passion & Execution = put your heart in it – and make it happen. Det er viktig at alle innenfor Uniflex lever opp til disse.

Arbetsmiljøpolicy

Vi følger den internasjonale arbeidsmiljøstandarden ISO 45001 og jobber proaktivt for å opprettholde et sunt, trygt og sikkert arbeidsmiljø på alle våre arbeidsplasser.

Miljøpolicy

Som det store selskapet vi er, tar vi ansvar for miljøet vårt og jobber hele tiden for å minimere forurensning og sløsing med ressurser. Vi følger den internasjonale miljøstandarden ISO 14001.

Kvalitet

Kundetilfredshet er vårt mål. Riktig pris, hastighet og fleksibilitet er vår strategi. Vi jobber hardt for å gi alle våre kunder merverdi i hver rekruttering og følger ISO 9001, en internasjonal kvalitetsstandard.

Ønsker du mer info om våre tjenester?

Vil du vite mer om våre løsninger innom utleie, utlån og rekruttering? Eller ser du etter ny jobb? Ring oss direkte på telefon 22362221, eller fyll i skjemaet nedenfor og vi kontakter deg.

    Finn ditt nærmeste kontor

    Uniflex finnes i storbyene rundt i Norge, i tillegg til 37 kontorer i Sverige, og et kontor i Finland