Registrer CV
2023-05-15

Bli leder for noen av bransjens fremste vann-rådgivere!

Vil du lede noen av Norges fremste VA-ingeniører? COWI søker en seksjonsleder til vårt komplette VA-miljø i Fredrikstad.

Vi søker en seksjonsleder (HoS) til å lede en av våre to seksjoner for VA-teknikk i Fredrikstad.
En seksjonsleder har særlig to ansvarsområder:
 • Du skal sørge for at medarbeidere er sysselsatt i prosjekter
 • Du skal sørge for at medarbeidere har en god faglig utvikling og trivsel
I driften av seksjonene vil du også jobbe tett sammen med markeds- og porteføljeledere, for god kontakt med kunder og marked, samt tilbudsarbeid. Det forventes også at en betydelig andel av arbeidstiden skal være fakturerbar mot kunde. Måltall for dette settes i samråd med avdelingssjef (VP).
Vi er opptatt av at du lykkes i ditt lederskap. Derfor får du også profesjonell lederstøtte i form av opplæring, karriereplanlegging og andre kurs som vil utvikle deg som leder. På den måten kan du og ditt team ha fokus på å håndtere faglige utfordringer, dele kunnskap og utvikle smarte løsninger for våre kunder.

DU HAR TYDELIGE LEDEREGENSKAPER OG BRENNER FOR UTVKLING AV TALENTER, SAMT FAGET
Vi søker deg som forstår at motiverte medarbeidere i stor grad skapes og utvikles av deg som nærmeste leder. Vi vektlegger din interesse for å utvikle mennesker, faglig kvalitet, fokus på samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap. Du er god til å skape relasjoner, bygge nettverk og generere de gode prosjektmulighetene for COWI.
Handlekraftig, løsningsorientert, kreativ, strukturert og initiativrik er egenskaper som vil være verdifulle for å lykkes i jobben.
I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:
 • Du har interesse for å jobbe med og å utvikle mennesker
 • Du har en høyere teknisk utdannelse fra universitet eller høgskole
 • Du har minimum 3 års erfaring fra kunnskapsbedrift/ rådgivermiljø innen VA-teknikk
 • Du har oversikt og innsikt i fagområdet din seksjon jobber med
 • Du har forretningsforståelse og evne til å skape resultater
 • Du har stor handlekraft og gjennomføringsevne
Så mye mer enn bare en arbeidsplass
I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.
Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.
Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi
 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser
Har du flere spørsmål?
Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI